Archives: Testimonial

R.S.

Draga Marina, jako sam sretna jer sam te srela u mom životu, ti si mi jedina pokazala kako sam lijepa iznutra. Zahvalna sam ti do kraja života stvarno. Prekrasna si duša koja pokazuje kako smo stvarno lijepi i to bez nametanja, i to tako normalnim jezikom bez prevelike filozofije. OGROMNO, OGROMNO OGROMNO HVALA!  

Read More

S.J.

“Rad s Marinom vratio je i učvrstio moje samopouzdanje i vjeru u unutarnje znanje. Uvidi koje sam dobila voditi će moje životne odluke od sada pa na dalje. Marina me sjetila tko sam i pokazala mi što sve mogu. Preporučam rad s Marinom od srca!”

Read More

K.B.

“Najjasnije, najmoćnije i najprirodnije vodstvo koje sam ikada dobio! Brilijantno. Hvala, Marina!”

Read More

J.J.

“Neke osobe kao sto je gospodična Marina, je riječima nemoguće opisati i pohvaliti koliko zaslužuje. Uljudna, željna pomoći, a prije svega razumije običnog čovjeka i ne svrstava se materijalnim vrijednostima koliko u ljudskim vrijednostima. Ja vam se iz dubine duše zahvaljujem na toliko toplim i razumnim savjetima. Hvala vam, gospodična Marina što ste prije svega […]

Read More

Z.M.

“Hvala, Marina! Odgovorila si na mnoga pitanja na koja sama nisam mogla doći do odgovora. Ali, najvažnije je to što si mi pomogla naći moj vlastiti, unutarnji kompas. Po prvi puta mogu osjetiti samu sebe ispod gomile emocija i misli koje su me zaslijepljivale. Mogu reći sada sama sebi: U redu je, ja sam OK! […]

Read More

I.H.

“Moje čitanje kod Marine je bilo zapanjujuće otkrivajuće, nisam očekivala da će mi se upaliti tako velika žarulja koja je osvijetlila moje darove, talente i blokade. Marina mi je dala širu sliku, vodstvo i pojašnjenje kako funkcioniram. Ne mogu zamisliti vrijednije vodstvo. Hvala i vidimo se još puno puta!”

Read More
Copyright 2018. Sva prava zadržana.