Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radionica Tumačenja snova

07/01/2017 @ 15:00 - 17:00

HRK99

„Snovi su riječi vodstva naše Duše.“
Carl Gustav Jung

Da li ste znali da su snovi ogledalo vašeg najdubljeg JA? Da li ste znali da se interpretacijom snova mogu dobiti važni uvidi i vodstvo koji vam nisu dostupni na javi?

Pitate li se što je značio san kojeg ste upravo sanjali? Želite li znati kakvu poruku vam nose likovi u vašim snovima? Smatrate li svoje snove pomalo čudnima, bizarnima ili nerazumljivima i to vas ponekad plaši? Ili jednostavno želite naučiti kako koristiti govor snova za rješavanje problema, konflikata i otkriti kako vam vaš nesvjesni um može pomoći u donošenju odluka?

Svi sanjamo, iako se uvijek ne sjećamo svojih snova. Većini ljudi taj dio vremena i zbivanja u snu ostaje potpunom nepoznanicom. Niti ne slute da time propuštaju vrlo vrijedan i zanimljiv dio života koji im u mnogočemu može olakšati rješavanje problema s kojima se susreću na javi.

Ako želite saznati više o svojim snovima, o porukama i osnovama tehnike analize snova, dođite na radionicu Tumačenje snova.

Budući da je broj polaznika ograničen jer se radi u malim skupinama radi boljih i intenzivnijih rezultata, obavezna je potvrda dolaska na email:

info@marinamilovac.com

Facebook: Marina Milovac Astrolog & Life Coach

Podijeli ljubav s drugima:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Details

Date:
07/01/2017
Time:
15:00 - 17:00
Cost:
HRK99
Website:
www.marinamilovac.com

Venue

ZAGREB
Stube Drage Perovića 8
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Copyright 2018. Sva prava zadržana.