Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Radionica Mjesečeva Boginja u svakoj ženi

14/01/2017 @ 15:00 - 17:00

199HRK

Tema radionice je: PROBUDITE ISTINSKU MOĆ ŽENE U SEBI PREKO KONTAKTA SA MJESEČEVIM MIJENAMA i POSTIGNITE BALANS UNUTARNJEG MUŠKOG I ŽENSKOG.

Svi smo čuli za Yin i Yang, i kako je njihov balans, odnosno, balans muške i ženske energije, iznimno važan za naš život, vitalnu energiju, način na koji funkcioniramo na svim nivoima – zdravstveno, poslovno, duhovno i u svim našim odnosima, a posebno u najvažnijem odnosu kojeg imamo: sa samim sobom.

Prepoznavanje svoje unutarnje Mjesečeve Boginje (ženskog principa) je jednostavno kada nam postane jasno da je ona već tu i samo trebamo posegnuti za njezinom snagom i moći. Sve je imamo, ali je ne koristimo koliko bismo mogle, budući da je današnji svijet postavljen po muškim principima, racionalnim i odvojenim od prirode i njezine cikličnosti. No, mi ćemo na radionici naučiti kako ih spojiti, umjesto živjeti u polarnosti muškog i ženskog, što je važno za sve naše odnose!

Svaka žena ima ultimativno vodstvo i moć u sebi, a to je njezin energetski, kreativni, menstrualni ciklus koji je neodvojivo povezan sa mudrošću i ciklusima cijelog Univerzuma preko kretanja Mjeseca, nebeskog tijela koje utječe na nevjerojatne načine na sva živa bića na Zemlji, a posebno na žene zbog količine vode u organizmu.

Mjesečeve mijene i njihovo povezivanje sa ženinim energetskim, stvaralačkim ciklusom, odnosno, menstrualnim ciklusom, je iznimno moćan način stupanja u kontakt sa svojom unutarnjom snagom, intuicijom – Boginjom. Na taj način preuzimate osobnu moć koja čini vidljive promjene u vašem životu.

Unutarnja boginja prepuna je ljubavi, suosjećanja, kreativnosti, i samo čeka da je pustimo da to i manifestira!

Na radionici ćemo se:

• Upoznati sa ženskom energijom i njezinim sličnostima i različitostima sa muškom. Upoznati ćemo se na intelektualan i intuitivan način sa balansiranjem unutarnjeg muškog i ženskog polariteta, jer da bismo probudili Boginju, moramo je staviti u balans sa našim unutarnjim Bogom. Balans i harmonija naših yin i yang (muških i ženskih energija) je temelj životne ispunjenosti i radosti.

• Upoznati sa muškom energijom jer je ona sastavni i jednako važan dio nas, a na taj način doći do unutarnjeg balansa.

• Otpustiti ideje o konfliktu, polarnostima, borbi, prestati igrati igru „muško vs žensko“.

• aktivirati Moć Žene i naučiti kako probuditi svoju pravu, božansku žensku prirodu preko arhetipova. Raditi ćemo sa slikovitim alatom koji direktno stupa u kontakt sa vašim podsvjesnim ženskim i muškim aspektima i preko njih će svaka sudionica dobiti osobno vodstvo od svojeg Višeg Ja

• naučiti poveznicu između Mjesečevih ciklusa i ženinih energetskih (menstrualnih) ciklusa, te kako ih koristiti u svakodnevnom životu kako bi živjele što više kroz vlastitu unutarnu snagu i intuiciju, u osjećaju jasnoće i cjelovitosti.

Budući da je broj polaznika ograničen jer se radi u malim skupinama radi boljih i intenzivnijih rezultata, obavezna je potvrda dolaska na email:

info@marinamilovac.com

Facebook: Marina Milovac Astrolog & Life Coach

Podijeli ljubav s drugima:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Details

Date:
14/01/2017
Time:
15:00 - 17:00
Cost:
199HRK

Venue

ZAGREB
Stube Drage Perovića 8
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Organizer

Marina Milovac
Copyright 2018. Sva prava zadržana.