Osobne Energetske Konzultacije

Došlo je vrijeme za sasvim novu vrstu konzultiranja: Energetsko Konzultiranje.

Energetsko konzultiranje je umjetnost. Radi se o razmjeni energija između dvije (ili više) osoba u kojem konzultant koristi svoju sposobnost čitanja i usmjeravanja energija prema slobodnom tijeku u svim životnim situacijama klijenta.

Energetsko konzultiranje pridonosi mogućnosti spajanja klijenta sa svojom unutarnjom snagom, upoznaje ga sa osobnim, jedinstvenim dizajnom i kako koristiti svoju kreativnu energiju za modeliranje boljeg životnog iskustva na svim poljima života.

Energetsko Konzultiranje pojašnjava kako se klijentova životna iskustva uklapaju u veći uzorak koji je njegov „životni plan“, odnosno, svrha. Približuje klijentu vrste aktivnosti u kojima njegova životna energija može teći sa najvećom lakoćom i zadovoljstvom.

Kroz osobne Energetske Konzultacije vođeni ste da se sjetite tko ste zaista – tko ste došli biti u ovom životu.

Energetsko Konzultiranje bazira se na Vašem jedinstvenom Energetskom Dizajnu i otkriva blokade nastale programiranjem u djetinjstvu koje se otpuštanjem mogu transformirati u novi izvor kreativne energije. Ta se energija može usmjeriti prema novim smjerovima i smislu života.

Uspješno Energetsko konzultiranje pomaže Vam da razvijete samopouzdanje i počnete slušati svoj unutarnji autoritet umjesto da se uplićete u beskonačnu dramu u kojoj igrate ulogu žrtve drugih ljudi i okolnosti.

Konzultacije su u potpunosti iskrojene prema Vama – vašem jedinstvenom Energetskom Dizajnu.

Osobne energetske konzultacije su za vas ako želite:

  • vidjeti aspekte svog života na koje ste do sada bili slijepi

  • donositi odluke koje su u skladu sa svojom najvišom svrhom i potencijalom

  • produbiti svoju vezu sa vlastitom unutarnjom moći – izvorom Energije

  • prevazići brigu, konfuziju, strah, anksioznost

  • razumjeti da su stvari koje ste do sada mislili da s vama nisu u redu, zapravo vaši najveći darovi

  • živjeti u skladu sa svojim jedinstvenim energetskim dizajnom i ispunjavati svoje potencijale.

Opcije osobnih Energetskih Konzultacija*

Osobne Konzultacije* 30 min

CIJENA: 250 kn/30 min

Stavljamo laser na postojeći problem/izazov, pronalazimo uzrok i najefektivniji način da se napravi promjena. Savršeno za goruće probleme.

Osobne Konzultacije* 60 min

CIJENA: 500 kn/60 min

Radimo presjek vašeg života i životne situacije da se poravnate sa onim područjima života u kojima imate konfuziju ili nelagodu. Ova verzija je za nešto što nije goruće, ali se ponavlja i želite rasvijetliti problem.

Osobne Konzultacije* 90 min

CIJENA: 750 kn/90 min

Istražujemo vaše životne cikluse i vašu svrhu. Odlično za razumijevanje dubljih problema koji stvaraju brigu, konfuziju, strah, depresiju, anksioznost, opsesiju…

*Sve osobne Energetske Konzultacije dostupne su nakon inicijalnog tumačenja vašeg Energetskog Dizajna. Konzultacije su preko video poziva (Skype, Viber ili WhatsApp). Dobiti ćete audio mp3 snimku konzultacija.

Copyright 2018. Sva prava zadržana.