Ljudski Energetski Dizajn

Svatko je rođen sa jedinstvenim i specifičnim potencijalima i energetskom strukturom koji čine osobni Energetski Dizajn.

Energetski Dizajn

Energetski Dizajn je osobna energetska karta bazirana na trenutku kreacije, odnosno, datuma, vremena i mjesta rođenja osobe. Položaj planeta i njihov međusoban odnos u trenutku rođenja predstavlja Energetski Dizajn jedinstven za tu osobu.

Energetski Dizajn računa se za trenutak i mjesto rođenja jer po sistemu sinkroniciteta, sve što je nastalo u određenom trenutku ima kvalitete tog trenutka, a novorođenče po rođenju započinje živjeti svoj individualni Energetski Dizajn u skladu sa cijelim Univerzumom. Kako gore, tako dolje.

Planete, zvijezde, svjetlost, struja, najsitnije čestice u atomu – svi se ravnaju po istim Univerzalnim zakonima. Svi su sastavljeni od iste Energije: Kreativne Energije Univerzalnog Polja.

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom. Pokazuje mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije.

Energetski Dizajn sadrži sve informacije potrebne da otkrijemo ključne aspekte svoje prave prirode i počnemo živjeti u skladu sa njima na ispunjavajući način.

– Energetski pristup tumačenju čovjekovog dizajna je jedini holistički pristup jer obuhvaća fundamentalnu kreativnu silu u svima nama: Životnu Energiju. –

 

Energetski pristup inkorporira sve aspekte života: od zdravstvenih, financijskih, ljubavnih, poslovnih, obiteljskih.

Energetski pristup „dijagnosticiranju“ osobnih blokada je ultimativni pristup, bez obzira o kakvim se simptomima radilo.

Bez obzira kakvih problema imate – uzrok je uvijek isti: blokada određenog energetskog toka u tijelu zbog neautentičnosti, odnosno nepoznavanja i nepoštivanja svojeg jedinstvenog Energetskog Dizajna.

Kako funkcionira Energetski Dizajn?

Energetski Dizajn koristi se Energetskom Astrologijom i Human Design sistemom za tumačenje jedinstvene mape energetskog tijeka kroz naše tijelo. To je jedinstveni nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet. Pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije, zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i situacije u naš život.

Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima.

Mi smo rođeni kao kreatori ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge. Kako da manifestiramo životna iskustva koja želimo ako ne poznajemo kako naša kreatorska energija teče kroz naš osobni, jedinstveni Energetski Dizajn?

Tumačenje Karte Energetskog Dizajna

Karta Energetskog Dizajna otkriva koji je naš jedinstveni dizajn – tko mi zaista jesmo i kako biti svoj.

  • Karta Energetskog Dizajna pokazuje: 

  • koja je uloga koju smo došli igrati u ovom životu i time  omogućuje lakše donošenje bitnih životnih odluka u vezi karijere, odnosa i života generalno.

  • koji je naš autentičan izražaj, naš osobni stil učenja i kako najlakše učimo.

  • kako se povezujemo s drugim ljudima, te kako se odigravaju privlačnost i konflikti s drugima u našem životu i sa kojom svrhom.

  • potencijalne slabe točke i blokade slobodnom tijelu energije i kako ih iskoristiti za rast i postizanje mudrosti.

  • koji su nam darovi i svrha, što nas motivira i kako donositi odluke u poravnanju sa svojim prirodnim Energetskim Dizajnom kako bi kreirali slobodni tijek energije u svojem životu.

  • koje lekcije i darove smo dizajnirani primiti za majstoriranje svoje energije.

  • kako biti svoj i navigirati kroz konstantno mijenjajući svijet.

Razumijevanje Energetskog Dizajna drugih bliskih ljudi (poput obitelji, partnera, prijatelja, suradnika) omogućuje prepoznavanje njihove istinske prirode i kako i zašto se povezujemo, te kako poštovati sebe i druge u odnosima.

Poznavanje Energetskog Dizajna svoje djece omogućava nam kreiranje najboljeg okruženja za osnaživanje njihovog autentičnog rasta.

Poznavanje svojeg Energetskog Dizajna omogućava promjenu načina na koji privlačimo obilje, ljude i sve situacije u naš život. Sve manifestacije proizlaze iz naše osnovne energije, odnosno, našeg stanja postojanja koje je trenutna vibracija energija. Ako ne znamo kako funkcionira naša energija, ne znamo je niti optimalno koristiti u našim životnim iskustvima. Mi smo rođeni kao kreatori, ali moramo naučiti kako koristiti svoju jedinstvenu energiju, a ne kopirati druge.

Kontakt Info:

Copyright 2018. Sva prava zadržana.