Što je potrebno od mojih podataka za tumačenje karte Energetskog Dizajna?

Potrebni su isti podaci kao i za astrološku natalnu kartu: datum, točno vrijeme i mjesto vašeg rođenja.

Koja je razlika između tumačenja Astrološke Natalne Karte i karte Energetskog Dizajna?

Astrologija je samo početak.

Energetski Dizajn koristi se sa dvije karte: astrološkom natalnom kartom i kartom Human Design-a. Human Design je novi, revolucionarni sistem tumačenja ljudske energije. Sinteza je nekoliko sustava: astrologije, I-Ching-a, Kabbale (Drva Života), sustava čakri, odnosno energetskih centara u ljudskom tijelu, te suvremene genetike i kvantne fizike.

Astrološka karta i karta Human Design-a zajedno pokazuju mapu energetskog tijeka kroz naše tijelo: nacrt kako funkcioniramo unutar sebe i prema vani u svijet, te kako blokiramo slobodni tijek energije. Pokazuje ne samo tko smo, već i KAKO BITI AUTENTIČAN.

Astrološka natalna karta daje bogate informacije o životnom putu, situacijama, karakteru, vrstama ljudi koje privlačimo i neizmjerno je bogat sistem dobivanja informacija o tome TKO SMO. Tumačenje se bazira na zapadnoj, energetskoj astrologiji i arhetipovima. Energetski Dizajn bazira se na Human Design sistemu koji pak obuhvaća i astrologiju, ali i druge drevne sustave tumačenja energije.

Svejedno je da li ćete krenuti sa tumačenjem astrološke natalne karte ili karte Energetskog Dizajna, obje su iznimno otkrivajuće i korisne. Za one koji nakon tumačenja žele nastaviti sa procesom otkrivanja tko su i kako da žive u skladu sa svojim unutarnjim autoritetom, svrhom, talentima i urođenom mudrošću, imamo osobne Enegetske Konzultacije i Energy Coaching pakete.

Koja je cijena i gdje se vrši tumačenje mojeg Energetskog Dizajna?

Cijena: 850 kn

Tumačenje je preko video poziva korištenjem medija po izboru: Skype, Viber, WhatsApp, Facebook ili telefonom. Dobiti ćete audio mp3 snimku cijelog tumačenja.

Za načine plaćanja molimo postavite nam upit putem kontakt forme.

Već sam dobio tumačenje Natalne Karte kod Marine, da li ima smisla da uzmem i tumačenje Energetskog Dizajna? Hoću li dobiti nove informacije?

Astrološka natalna karta je samo početak tumačenja TKO STE VI ZAISTA. Pri tome je nezamjenjiva u svojem bogatstvu informacija koje daje, no tumačenje Energetskog Dizajna uključuje i Human Design kartu – sasvim drugačiji način gledanja na to tko ste, kako funkcionira vaša energija, što ste došli biti i kako ste blokirani od iskorištavanja svojih punih potencijala.

Energetski Dizajn daje informacije putem kojih možemo navigirati svojim životom prema autentičnosti i ispunjenju svoje svrhe. Niti jedan sistem do sada nije ovakvom preciznošću uspio postići ovakav uspjeh. Provjerite sami.

Već sam dobio tumačenje Energetskog Dizajna kod Marine, da li ima smisla da uzmem i tumačenje Astrološke Natalne Karte? Hoću li dobiti nove informacije?

Ako ste već učinili tumačenje Energetskog Dizajna, tumačenje vaše Astrološke Natalne Karte može dati dodatne informacije iz drugačijeg kuta gledišta, budući da se radi o dva različita, ali komplementarna sistema tumačenja ljudske energije.

Što mogu dalje sa informacijama koje dobijem na tumačenju moje karte Energetskog Dizajna?

Slobodni ste sami eksperimentirati sa informacijama koje ćete dobiti: kako donositi odluke, koji je vaš jedinstveni unutarnji autoritet i kako ga pratiti, koja je vaša svrha, itd.

Za sve vas koji želite holistički, provjereno uspješan program koji će vas voditi kako živjeti u skladu sa vašim Energetskim Dizajnom, kreirali smo Osobne Energetske Konzultacije i Energy Coaching pakete koji su u potpunosti bazirani na vašem osobnom Energetskom Dizajnu.

Za sva ostala pitanja kontaktirajte nas.

Copyright 2018. Sva prava zadržana.