Korisni Tekstovi

– Human Design u Praksi – on line tečaj

On-line tečaj Human Design sistema s Marinom Bitorajac

03.01.2020. – 12.03.2020.

Kako živjeti svoj jedinstveni dizajn u praksi?

HUMAN DESIGN U PRAKSI on-line tečaj je za ljude koji žele naučiti kako praktično, svakodnevno živjeti svoj jedinstveni dizajn. Svatko od nas je jedinstven i ima svoj osobni način donošenja odluka. U ovom tečaju ćete pogledati ispod površine svoje osobnosti i realnosti, pronaći što vas motivira, kako ispravno donositi odluke, kako na vas utječu drugi i kako vi utječete na njih, kako biti u harmoniji sa vašom pravom prirodom, te alate kojima možete ostvarivati svoje urođene potencijale putem najmanjeg otpora i vašeg najvećeg zadovoljstva.


Kako Human Design omogućava življenje našeg punog potencijala i prave prirode?

Na ovom tečaju detaljno ćete se upoznati sa osnovnim dijelovima Human Design sistema koji pokazuju:

 • Kako manifestirati svoj potencijal i dijeliti svoju kreativnost s drugima
 • Koji je naš unutarnji autoritet, odnosno unutarnje vodstvo za donošenje odluka (svih vrsta odluka!
 • Kako slušati svoj jedinstveni unutarnji autoritet koji nas vodi ka ispunjenju svoje svrhe, a kako izbjeći vanjsko programiranje koje nas odvlači sa tog puta
 • Kako se osloboditi nezdravog vanjskog pritiska
 • Kako otpustiti potrebu da se dokazujemo i umjesto toga da ispravno vrednujemo sebe
 • Kako da otpustimo krivicu i prihvatimo svoju jedinstvenost
 • Kako da s drugim ljudima postignemo odnose tolerancije, ljubavi i prihvaćanja

Što je Human Design sistem?

Human Design sistem je alat za ljude koji su na putu buđenja svoje prave prirode i potencijala. Human Design je mapa koja daje upute i alate kako se uskladiti sa svojim talentima, darovima, a kako izbjeći vanjsko programiranje, egove blokade. Human Design pokazuje gdje i kako blokiramo slobodni tijek energije i zbog čega ne iskorištavamo svoje pune potencijale.

Human Design karta izrađuje se temeljem vašeg datuma, vremena i mjesta rođenja i pokazuje vaš jedinstveni energetski nacrt. Pokazuje kako donositi ispravne odluke, kako pratiti svoj unutarnji autoritet i kako se najharmoničnije odnositi sa okolinom. Tečaj Human Design u Praksi dizajniran je na način da vas provede kroz sve što trebate znati kako se poravnati sa svojom pravom prirodom, praktično, svakodnevno, u odnosu sa samim sobom i sa drugim ljudima, na poslu i kod kuće, u svim životnim situacijama.

Više o Human Design sistemu pročitajte ovdje.

Kako tečaj Human Design u Praksi može promijeniti vaš život?

Ovaj tečaj osnažuje vas sa informacijama o tome kako ste građeni, kako da prihvatite i živite svoju jedinstvenost, kako da budete u harmoniji sa samim sobom i svijetom oko sebe. Glavni cilj tečaja je dati vam sve informacije i podršku koja vam je potrebna da živite svoj jedinstveni dizajn u praksi, u svakodnevnom životu.

Cilj je dakle, vaš OSOBNI RAST I TRANSFORMACIJA: buđenje vaše prave prirode!

 • Upoznati ćete pravoga sebe: Dobiti ćete razumijevanje o idealnom načinu funkcioniranja vaše aure (energetskog polja) i kako da koristite snagu svoje aure i maknete otpor u svemu što činite
 • Unutarnje vodstvo: Naučiti ćete kako ste dizajnirani da donosite odluke – koji je vaš unutarnji Autoritet i kako čuti glas svojeg unutarnjeg vodstva koje vas vodi putem najmanjeg otpora i najvećeg ispunjenja
 • Idealni način bivanja: Naučiti ćete sve o 9 energetskih centara Human Design sistema i kako oni funkcioniraju u vašem životu: kada ste u flow-u, a kada u otporu sa ljudima oko sebe
 • Komunikacija: Naučiti ćete iskreno i učinkovito komunicirati svoje autentično ja kako bi vas drugi zaista čuli (i vi njih)
 • Harmoničniji odnosi: Kako ćete učiti o vlastitom Dizajnu, naučeno možete primjenjivati i na dizajne ljudi oko sebe – vaše obitelji, djece, prijatelja, suradnika, roditelja… naučiti ćete kako dijeliti svoju jedinstvenost i transformirati sebe i kvalitetu vaših odnosa.
 • Grupna energija: Proces transformacije biti će dodatno produbljen grupnom energijom kroz razgovore sa drugim polaznicima tečaja na zajedničkim on line satovima.

Preduvjet za pohađanje tečaja je obavljeno osnovno tumačenje vaše Human Design karte (karte Energetskog Dizajna) kod Marine Bitorajac. Više o osnovnom tumačenju pročitajte ovdje.

Struktura tečaja  ‘Human Design u Praksi’

Tečaj započinje prvim video predavanjem koje će biti lansirano u petak, 03.01.2020.g. i prvim on-line uživo susretom u četvrtak, 09.01.2020. u 19:00 sati. Tečaj završava sa posljednjim on-line susretom u četvrtak, 12.03.2020.g. u 19:00 sati.

Video predavanja su u obliku video prezentacija koje vam postaju dostupne za gledanje jednom tjedno. Autor svih predavanja i voditelj tečaja je Marina Bitorajac, Human Design analitičar, astrolog, energetski vodič i autor Ljudskog Energetskog Dizajna. Video predavanja ćete moći gledati on-line (privatni video dostupan na YouTube-u samo onima koji pohađaju tečaj), a također ćete ih moći i downloadirati na vaše računalo u obliku audio verzija + PDF prezentacija.

Svaki tjedan tijekom 9 tjedana će biti lansirano jedno video predavanje, koje će zatim biti nakon 7 dana popraćeno sa grupnim on-line susretom sa voditeljem i autorom tečaja Marinom Bitorajac u kojem ćemo pričati o naučenome, imati pitanja i odgovore uživo te ćemo gledati vaše karte konkretno. On-line susrete ćemo imati preko Zoom-a i/ili privatnog Youtube streaminga. Za sudjelovanje u on-line susretima jedini preduvjet je da imate pristup internetu.

On-line grupni susret je mjesto žive interakcije svih pohađatelja tečaja sa Marinom. Postavljaju se pitanja, dijele se iskustva i podrška. Gledati ćemo vaše Human Design karte. Koristi se velika snaga grupne energije! Materijal kojeg dobivate za download: predavanja u obliku audio zapisa + prezentacija koja ide sa predavanjem (PDF), te dodatni materijali potrebni za savladavanje tematike tečaja. Dobiti ćete i audio zapise svih 10 online grupnih susreta.

BONUS: sudjelovanje u privatnoj Facebook grupi samo za polaznike tečaja, gdje se mogu dijeliti pitanja, savjeti i podrška.

Raspored tečaja ‘Human Design u Praksi’

Prvo video predavanje biti će vam dostupno od petka, 03.01.2019. u 14:00 sati. Sva video predavanja biti će dostupna samo polaznicima tečaja kao privatni video na YouTube kanalu „Ljudski Energetski Dizajn – Marina Bitorajac“. Video predavanja gledate po svojem tempu a zatim nakon tjedan dana imamo on-line susret (grupni razred) u kojem ćemo se baviti pogledanim predavanjem, vašim kartama i pitanjima.

Prvi on-line susret je u četvrtak, 09.01.2019. u 19:00 sati. Svi on-line susreti biti će održavani četvrtcima (Jupiterov dan izvrstan za učenje i networking) od 19:00 -20:30 sati.

Pogledajte video „Uvod u Human Design sistem“ Marine Bitorajac, autorice tečaja “Human Design u Praksi” :

Da biste se prijavili na tečaj kliknite gumb ispod.

Ukoliko imate pitanja, molimo kontaktirajte nas.

Podijeli ljubav s drugima:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Comments (0)

Copyright 2018. Sva prava zadržana.